Ja, ik word donateur en geef:

 

Totaal: € -

Dutch Adaptives vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

 

Totaal: € -

Dutch Adaptives vindt het belangrijk zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Simpel en snel! Met jouw online donatie maak jij sport direct toegankelijk!

Sport is belangrijk voor iedereen

Dutch Adaptives is een team bestaande uit sporters met beperking en/of chronische ziekte. Onze missie is sport toegankelijk te maken voor iedereen. Wij doen dat door het organiseren van sportaanbod, clinics, uitjes en een sterke community en netwerk voor sporters met beperking.

Wij willen samen sterk staan voor toegankelijke sport omdat wij uit eerste hand weten hoe het voelt als sport niet beschikbaar is. Jouw donatie komt dus direct bij de bron terecht.

Waar wordt mijn geld aan besteed?

Wij zetten jouw donatie direct in om sport toegankelijk te maken. Onze visie is dat onze daden op langere termijn impact hebben én echt een verschil maken.

Hoeveel blijft er aan de kleefstok hangen?

Wij geloven in poten, voor zover we die hebben, in de klei en handen uit de mouwen. Dutch Adaptives is een stichting met ANBI status en wij kennen geen winstoogmerk. Die Ferrari staat dus helaas niet voor onze deur.

Wij zijn
Dutch Adaptives!

Wij zijn een sportteam bestaande uit mensen met een beperking en/of chronische ziekte. Een grindpad naar de vereniging, niet deel mogen nemen aan evenementen of een professional die doet alsof jouw beperking wel weg te trainen is. Wij weten het, wij kennen het , wij weten hoe het voelt.

Onze missie is samen sterk te staan voor toegankelijke sport! Dat doen wij samen met onze hechte community, onze netwerken en onze vezels. Onze drive is ontsprongen uit de ervaring dat het beter kan! Wij zijn er voor elke sporter met beperking en/of chronische ziekte!

Neem contact op

Direct regelen

lid worden>>
Kom in actie>>
Doneer>>
Bekijk de evenementen>>
Maak melding van ontoegankelijke sport>>

Stichting Dutch Adaptives | Privacy Statement | Disclaimer

X