SAMEN STERKER VOOR TOEGANKELIJKE SPORT

Sport is je passie, maar door je beperking en/of chronische ziekte is het nog niet zo makkelijk om aan de slag te gaan. Hoe moet je dat doen met vervoer? Is de locatie waar je wilt sporten wel toegankelijk? Kan je het wel alleen? hoe vind ik een geschikte buddy? Wij weten als geen ander wat je doormaakt en we helpen je graag op weg naar sport!

Sportprogramma’s

Een duurzame relatie met sport opbouwen, wij vinden het niet meer dan logisch. In onze sportprogramma’s dagen wij je uit samen met ons als team toe te werken naar een sportief einddoel. Je eerste triathlon? 6km door de modder? Wij doen dat liever samen met elkaar!

Erop uit!

Gewoon even samen lekker bewegen, ieder op zijn eigen niveau met als doel: super veel lol hebben! Wij doen dat maar al te graag en nodigen je graag uit op een van onze vrijblijvende activiteiten. Een clinic volgen? Een wandeltocht? Een introductieles boksen? Zullen we samen gaan?

Daag jezelf uit!

Word lid van ons Stravateam en daag jezelf uit met ons mee te sporten.
Leden van Dutch Adaptives worden uitgenodigd voor het Elite team waarin we onszelf uitdagen met challenges voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Jij kiest zelf welke uitdaging je aangaat!

Word lid van ons team!

Als lid van ons team draag je niet alleen bij aan toegankelijke sport, maar krijg je ook korting op onze programma’s, uitjes én word je lid van onze sterke community waarin we kennis en kunde delen. En niet te vergeten ben je meer dan welkom op onze teamdagen die altijd zorgen voor super veel plezier!

Op Strava kan je als lid je aansluiten bij ons eliteteam en dagen we je uit met challenges voor zowel beginnende als gevorderde sporters! En ervaar jij problemen met toegankelijkheid? Wij kijken graag met je mee naar oplossingen! Samen staan we immers sterker!

X