ZELF SPORTEN.

Sport is je passie, maar door je beperking en/of chronische ziekte is het nog niet zo makkelijk om aan de slag te gaan. Hoe moet je dat doen met vervoer? Is de locatie waar je wilt sporten wel toegankelijk? Kan je het wel alleen? hoe vind ik een geschikte buddy?

Wees gerust, we weten wat je doormaakt en we helpen je graag op weg naar sport!

START TO SPORT CLINICS

Jaarlijks organiseren wij 12 clinics door heel Nederland om je in je eigen omgeving kennis te laten maken met sport. Wil jij een keer vrijblijvend kennismaken met sport en de grenzen en mogelijkheden van jouw lichaam ontdekken? check het uit!>>

JOIN THE TEAM

Dutch Adaptives staat voor een sterk team. Wij helpen elkaar door dik en dun. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team sporters en uitdragen dat sport toegankelijk is voor iedereen. Dat kan! Je kan je nu aanmelden voor ons team en je geniet direct van de voordelen!
Schrijf je nu in voor ons team!>>

ADAPTIVE PROOF

Dutch Adaptives maakt sportlocaties toegankelijker door clinics te geven aan coaches, te kijken naar de toegankelijkheid en deze vervolgens te keuren als “adaptive Proof”.¬† Wil jij weten waar je toegankelijk kan sporten? Zoek een locatie in de buurt op onze locatiekaart.