Xmaswod bij Vondelgym

Voor verschillende van ons is het alweer de derde keer dat we met Arie en de Vondelgym Coaches de beest uit mogen hangen. Deze keer was het weer de beurt aan team Vondelgym om ons van Team No Limits uit te dagen, dit keer in de prachtige nieuwe Vondelgym in Amsterdam oost.

Zoals altijd worden we ook op de nieuwe gym met open armen ontvangen, na het warme welkom gaan we ons omkleden en klaar maken voor de speciale, extra zware Kerst WOD die Jay Jeremy voor ons heeft samengesteld.

De WOD wordt uitgevoerd in teams van 4 man, in een mix van team No Limits  en de Vondelgym coaches.

De oefeningen worden uitgelegd en de teams zo eerlijk mogelijk verdeeld. En dan gaat het van start om zo snel mogelijk als team, alles te voltooien en op de juiste manier. Opdrukken doen we met de borst tot aan de grond, pull ups met de kin tot boven de stang en gestrekte armen! Het is heerlijk zwaar, om beurten geven de drie teams alles wat ze hebben. Roeien, fietsen, skieen, pull ups, schoulder press, push up alles en iedereen gaat maximaal. Dit onderdeel word gewonnen door het team van Arie en Floor!

En dan het toetje…. de sled, drie keer op en neer duwen, de mannen met 60 kg extra gewicht de vrouwen 40 kg, nog een laatste keer gaan de teams tot het gaatje, het lichtpuntje aan het einde van de tunnel. Deze wordt gewonnen, op de knieën over de streep door Team Wouter!

Het echte toetje de glühwein en de heerlijke oliebollen met oa cranberries staan al klaar, alleen…. moet het merendeel nog even bijkomen van de mokerslag die de sled heeft uitgedeeld.

Na een half uurtje komt iedereen weer tot leven en kunnen we echt genieten van al het lekkers en het heerlijke voldane gevoel van de speciale kerst WOD.

Vondelcoaches en Arie hartelijk dank! Till we meet again!!

Share this post

2.575 replies on “Xmaswod bij Vondelgym