START TO TRIAL!

In zes maanden op weg naar de finish van een triathlon!

Wij zoeken triathlonteam 2021!

Hoe gaaf zou het zijn om samen met een team een triathlon te finishen? Even los van je beperking gewoon het maximale uit jezelf te kunnen halen? Misschien wel jezelf verbazen met wat je allemaal nog wel kan? Een triathlon is de ultieme sportbeproeving met drie onderdelen zwemmen, fietsen, rennen. Ga jij de uitdaging aan op jouw manier?

Dutch Adaptives start in april met een nieuw triathlon traject. In vijf maanden tijd ga jij samen met onze gecertificeerde triathlon coach en een team op weg naar de finish van jouw triathlon in september 2021!

Binnen dit traject word je begeleid door de door de Nederlandse Triathlon Bond gecertificeerde coach Arie van der Kuil. Samen met hem en ons netwerk van experts zullen we je op weg helpen naar jouw finish.


Wat kan je verwachten?


In dit programma word je onderdeel van ons team van ervaringsdeskundigen met een beperking of ziekte. Met ons netwerk zoeken we oplossingen voor de drempels die zij ervaren om weer op weg te kunnen.

Iemand in de buurt
Aan de start van dit traject word je gekoppeld aan een buddy bij jou uit de buurt.

Mijlpalen
Wij zullen je helpen bij het toewerken naar heldere mijlpalen op weg naar jouw finish, zodat jij jouw sportschema kan aanpassen op het behalen van die mijlpalen!

Eigen Regie
Binnen dit programma word je als sporter vijf maanden lang begeleid in het pakken van eigen regie door middel van Triathlon. In samenwerking met onze coach leer je hoe je met jouw beperking triathlon kan oppakken, hoe je zelf regie kan nemen in het opstarten van een sportieve activiteit en pakken we drempels aan die jou in de weg staan op weg naar een triathlon.

We zijn niet langer slachtoffers, wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen lot. Maar samen staan we wel sterker!

Wat verwachten we van jou?


Wij verwachten dat jij vol enthousiasme dit traject instapt. We zullen je uitdagen eigen regie te pakken in jouw sportervaring. Jij bent uiteindelijk diegene die het moet doen en we willen je echt begeleiden in jouw kracht te gaan staan.

En Corona dan?

Wij geloven dat juist nu een verse, frisse uitdaging een manier kan zijn om je zinnen te verzetten. Dit programma is volledig digitaal totdat we de mogelijkheid vinden om elkaar te ontmoeten. Dat vraagt wat meer van iedereen, maar Dutch Adaptives zou Dutch Adaptives niet zijn als wij van obstakels geen uitdagingen maken! Maar! Het leuke nieuws is dat we dit programma dit jaar verrijken met leuke seminars van sporters die jou voorgingen!

Wat kost het?


Dit traject duurt vijf maanden en kost €35,- per maand, met een instap van 35 euro. In totaal is de investering dus €210,-. Wij zullen als je onderstaand formulier invult maandelijks €35,- van je rekening afschrijven. Met het voldoen van de eerste betaling machtig jij ons dus 6x €35,- af te schrijven.

De wedstrijdkosten van de triathlon zijn in het bedrag meegenomen!

Meer vragen? Neem contact met ons op! Enthousiast?
Schrijf je dan nu direct in!

X