NIKKI KOMT IN ACTIE

Hallo, ik ben Nikki en ben 34 jaar en ga de uitdaging aan om komend jaar de triatlon te gaan doen.

Mensen die mij kennen die weten dat ik wel in ben voor uitdaging, en dat ik mij door mijn beperkingen niet laat beperken.

Welke uitdagingen heb je te maken in het leven?

Ik heb een aangeboren bindweefsel afwijken, Ehlers-Danlos Syndroom. Dit zorgt bij mij ervoor dat ik extreem hypermobiel ben, gewrichten makkelijk uit de kom gaan en een lage spierkracht heb.

Waarom doe je mee aan het Start to Trial- Triathlon traject?

De traithlon is voor mij een bucketlist dingetje van dit zou ik graag een keer doen. Daarbij ben ik van de duursporten, komend jaar heb ik naast dit traject ook nog een aantal lange afstands wandeltochten op de planning staan, zoals oa. de 4-daagse Nijmegen (4×50), meerdere kenneymarsen (80) en dodentocht(100). Nu is de traithlon ook een duursport maar op meerdere disciplines en dat zorgt voor een extra uitdaging. Ik heb die triathlon al heel lang doen maar wist niet zo goed hoe te starten. Met het initiatief van de Dutch Adaptives krijg ik de juiste handvaten en hulp om te kunnen gaan starten.

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Nikki haalde  op voor Dutch Adaptives!

STREEFBEDRAG €150,-

Steun Nikki,

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 76,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -