NIENKE KOMT IN ACTIE

Hallo! Ik ben Nienke, een jonge dame uit Eindhoven, en ik ga graag ondanks mijn uitdaging, de challenge aan als deelneemster van het Start To Trial – Triathlon Traject. Mijn Motto is “Leren wat je niet weet, is weten wat je nog kan leren“.

Welke uitdaging heb je mee te maken in het leven?

Ik heb een groeiafwijking in mijn gewrichten. Met name rond mijn heupen en in mijn rug heeft dat mettertijd danig veel schade opgeleverd dat ik nu rolstoelafhankelijk ben.

Waarom doe je mee aan het Start to Trial – Triathlon traject?

Mijn motivatie voor het Start to Trial – Triahtlon Traject is dat ik weet dat ik het kan, ik weet alleen nog niet hoe. Maar ik weet dat Dutch Adaptives met dit traject me hiermee kan helpen. Ook is er de hoop dat dit organisaties op subtiele wijze kan confronteren met het feit dat de groep chronisch zieken en gehandicapte-sporters gewoon bestaan. Dat we mee willen doen. En dat dat niets is om bang voor te zijn als organisatie en dat ieder potentieel probleem vaak relatief makkelijk op te lossen is.
Met initiatieven zoals dit traject hoop ik dat ook voor deze groep de sport an sich gewoon de grote uitdaging wordt, in plaats van alle randzaken eromheen.

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Nienke haalde  op voor Dutch Adaptives!

STREEFBEDRAG €150,-

Steun Nienke,

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 260,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -