LIESBETH KOMT IN ACTIE

Hallo! Ik ben Liesbeth, 46 jaar en ik woon in Sauwerd samen met mijn gezin.  Ik ga graag ondanks mijn beperkingen, de uitdaging aan als deelneemster van het Start To Trial – Triathlon Traject. Mijn Motto is “Genieten van wat wel kan“.

Welke uitdaging heb je mee te maken in het leven?

Ik heb niet aangeboren hersenletsel.. Hierdoor ben ik prikkelbaar voor licht, geluid en drukte. Dit is moeilijk uit de weg te gaan, want overal is lawaai en licht (bijvoorbeeld verkeer, televisie, zon, mensen)

Ook heb ik last van chronische vermoeidheid en moet ik daardoor regelmatig rustmomenten op een dag nemen. Ik heb vaak hoofdpijn en kan mij slecht concentreren. Ondanks alles haal ik het beste uit het leven en geniet ik samen met mijn gezin vol op

Waarom doe je mee aan het Start to Trial – Triathlon traject?

Ik merk dat sporten goed is voor mijn lichaam. Ik wordt hierdoor sterker en heb minder snel klachten. Nu onder begeleiding sporten en met andere sporters die ook beperkingen hebben. Zo hoop ik een triathlon te kunnen doen ondanks mijn beperkingen.

Wat ik graag nog even kwijt wil

Ik woon in het noorden van Nederland samen met mijn man en 5 kinderen. Samen met één van mijn kinderen fiets ik regelmatig. Met mijn hond loop ik hard en samen met de buurvrouw zwem ik.

Nu samen met buddies die mij stimuleren en samen met mij gaan trainen.

We gaan ervoor!!

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Liesbeth haalde  op voor Dutch Adaptives!

STREEFBEDRAG €150,-

Steun Liesbeth,

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 375,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -