JOIN THE TEAM

Dutch Adaptives staat voor een sterk team. Wij helpen elkaar door dik en dun. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team sporters en uitdragen dat sport toegankelijk is voor iedereen. Dat kan! Je kan je nu aanmelden voor ons team en je geniet direct van de voordelen!

€35,- per jaar

– Samen sporten – Korting op clinics – Advies op maat – goed recht service –  sterke community – Draag bij

 

Sport met ons mee!

Als teamlid ben je welkom op alle clinics die Dutch Adaptives organiseert, tegen gereduceerd tarief en kun je meedoen aan de evenementen waar Dutch Adaptives actief is. Daarnaast word jij lid van onze exclusieve Strava groep en word je uitgedaagd met sportieve challenges!

 

Wij vinden jou belangrijk!

We horen vaak dat mensen met en een beperking of chronische ziekte een drempel ervaren om te gaan sporten. Dutch Adaptives bestaat uit een team van sporters met ruime ervaring in het deelnemen aan reguliere sporten. Wij helpen jou graag individueel om samen met jou de obstakels om te gaan sporten te overwinnen

 

 

Het is je goed recht!

Het komt meer dan eens voor dat organisaties en evenementen sporters met beperking niet toelaten tijdens hun evenement. Dutch Adaptives heeft hiervoor een meldpunt. Als lid kunnen we ook helpen met de bemiddeling tussen jou en de organisatie.

 

Draag bij!

Met jouw lidmaatschap maak jij deel uit van een sterk netwerk van Adaptive Athletes die graag de wereld een stukje mooier maken voor iedereen. Jij draagt bij aan onze doelstelling dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen. Waarvoor hulde en natuurlijk eeuwig karma.

Totaal: € -
Jouw persoonsgegevens worden gebruikt om jouw bestelling te kunnen verwerken, voor het optimaliseren van jouw gebruikservaring op de website en voor de doeleinden die wij in de algemene voorwaarden op deze website stellen.