LIANNE KOMT IN ACTIE

Hallo! Ik ben Lianne, 39  jaar en ik kom uit Naaldwijk.  Ik ga graag ondanks mijn beperking de uitdaging aan als deelneemster van het Start To Trial – Triathlon Traject. Mijn Motto is “Kijken naar de mogelijkheden“.

Welke uitdaging heb je mee te maken in het leven?

Naast de uitdagingen waar wij allemaal mee te maken hebben, heb ik narcolepsie. Dit is een slaapstoornis, waardoor ik ’s nacht niet voldoende uitrust en overdag altijd moe ben. Daarnaast heb ik een dwarslaesie, waardoor ik rolstoelafhankelijk ben.

Waarom doe je mee aan het Start to Trial – Triathlon traject?

Super leuke sportieve uitdaging! Ik ben dol op kort projecten met een leuk uitdagend doel. Dit project kwam langs op het moment dat ik aan het bedenken was hoe ik ervoor zou kunnen zorgen dat ik wat meer zou gaan sporten. Dit is de perfecte stok achter de deur. Nu moet ik wel gaan trainen om mijn doel te behalen. En met hulp van dit project gaat die 1/8 triathlon zeker lukken.

Wat ik graag nog even kwijt wil

Stichting Dutch Adaptives heeft als doel om mensen met een beperking mee te kunnen laten doen aan reguliere wedstrijden. Een mooi doel en erg leuk dat ik als testpersoon mag fungeren voor de triathlon. Ik heb er zin in!

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Lianne haalde  op voor Dutch Adaptives!

STREEFBEDRAG €150,-

Steun Lianne,

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 50,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -