KRISTINA KOMT IN ACTIE

Hallo! Ik ben Kristina, 30 lentes jong en ik woon in Den Haag.  Ik ga graag, ondanks mijn beperking, de uitdaging aan als deelneemster van het Start To Trial – Triathlon Traject. Mijn Motto is “Als het leven mij laat struikelen, danmaak ik er een salto van!

Welke uitdaging heb je mee te maken in het leven?

Sinds 2013 kamp ik met chronische lyme en een schildklieraandoening. Ik ging van fitgirl naar rolstoel. Ik kon niets meer. Ik verloor mijn baan, mijn dagelijks leven en mijn jeugd. Na een lange zoektocht werd er eindelijk een juiste diagnose gesteld en kon ik eindelijk behandeld worden. Met kleine stapjes ging ik vooruit. Na een half jaar behandeling heb ik een half jaar
gerevalideerd. En nu – 6 jaar later – van rolstoel, naar stukjes lopen, naar triatlon! Wie had dat ooit gedacht?!

Mijn ziekte heeft me heel bewust leren leven en genieten. Dus ergens ben ik verdomd dankbaar. Ook al zal ik nooit meer de oude worden, het leven gaat al zoveel beter! En gelukkig maar, want het leven is zo mooi.

Waarom doe je mee aan het Start to Trial – Triathlon traject?

Iets doen waarvan iedereen zich afvraagt waar ik in godsnaam aan begin. Iets waarvan iedereen denkt dat het onmogelijk is. Dit is iets waar ik zelf de afgelopen jaren alleen maar van heb kunnen dromen.

Het is een ontzettende “ver van m’n bed show”. Maar ik geloof erin dat ik met de juiste begeleiding het uiterste uit mijzelf kan halen. En misschien, heel misschien weer die fitgirl van vroeger kan zijn.

Wat ik graag nog even kwijt wil

Ik doe dit niet alleen voor mijzelf. Hiermee wil ik iedereen laten zien en voelen dat het wél kan. Want als ik het kan, geloof me, dan kan jij het ook!

Ik wil dit stukje uit mijn leven graag vastleggen via social media. Als herinnering voor mijzelf, maar ook zeker als motivatie. Ik heb alle steun nodig om dit succesvol af te sluiten. Jouw steun dus ook!

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Kristina haalde  op voor Dutch Adaptives!

Development

Steun Kristina,

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 20,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -