HANNEKE EN HANS KOMEN IN ACTIE

Wij zijn Hanneke Jeronimus-vd Moosdijk en Hans Jeronimus (Buddy en partner). Wij zijn 46 en 50 jaar oud en wonen in Asten. Ons motto is “Door een nieuwe mindset vind je oplossingen in plaats van beperkingen.”

Welke uitdaging heb jij mee te maken in je leven?

Door mijn spierziekte, de chronische pijn en het ongewisse daarvan, voel ik me vaak beperkter dan nodig is. Daardoor kom ik minder in beweging, zowel mentaal als fysiek. Daarnaast wil ik graag beter leren omgaan met tegenslagen, zodat ik me niet laat ontmoedigen en me toch blijf inzetten voor mijn doel.

Wat is je motivatie voor het Start to Trial – Triahtlon Traject?

Door de begeleiding van Dutch Adaptives en van mijn buddie Hans krijg ik weer vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden. Door het samen aan te gaan vinden we oplossingen, krijg ik nieuwe ideeën en durf ik mezelf weer uit te dagen.

Wat wil je nog kwijt…….

Hans: sinds mijn 16e jaar is duursport mijn passie. Mijn motto is op een gezonde manier van verschillende duursporten te genieten (triathlon’s, swimruns. Trails, etc.), Dit doe je door goed naar je lichaam te luisteren. Ik vind het superleuk om  mijn enthousiasme en passie te kunnen delen. Door het Dutch Adaptives traject kan ik het zelfs met Hanneke beleven.

Doneer dan nu

Wil jij mij supporten om de finish te halen en een bijdrage te leveren zodat sport voor iedereen toegankelijk wordt, steun mij en daarmee Dutch Adaptives met dit fantastische initiatief!

Hanneke en Hans haalde  op voor Dutch Adaptives!

STREEFBEDRAG €150,-

Steun Hanneke en Hans

geef voor toegankelijke sport: 


Crowdfunding doel
€ 100,00 / € 150,00


U doneert voor toegankelijke sport en dit soort projecten € -


Dutch Adaptives, 1 week op weg!

Help,mijn zwemtraining is in het water gevallen, wat nu?