Dutch Adaptives rockt op 19.4 announcement.

Wauw! Wij waren even onder de indruk toen de organisatie van de Lowlands Throwdown ons benaderde om samen met hen de 19.4 van de CrossFit opens aan te kondigen. We deden misschien een kort dansje op tafel. Hoe gaaf is het dat wij mogen laten zien aan de hele wereld dat sporten met een beperking en/of chronische ziekte gewoon kan en wij ook die CrossFit open gewoon kunnen rocken.

donderdag 14 maart 2019 was het zo ver. Onze ambassadeurs a.k.a rocksterren Sebastiaan en MichaelRobbert togen naar Amsterdam om in het holst van de nacht live met de atleten van de Lowlands Throwdown Workout of the Day 19.4 bekend te maken.

“Not Normal”
“Man dit is niet normaal deze workout. Vooral de balans houden op eén been vraagt veel van me. Ik moet bij elke move een klein hupje doen om mijn balans te houden. Dus mijn benen zijn mega verzuurd.” Aldus MichaelRobbert. Hij moedigt iedereen aan 19.4 te rocken.

Check hier de video van de workout! >>

We challenge you!
Yes! Als wij 19.4 kunnen rocken, dan kan jij het ook! Dus hebben we een uitdaging!
Trek je fitste pakkie aan, zet de camera aan en film jouw beste 19.4. Tag ons en deel je workout met #adaptivecounts en deel daarmee onze missie om sport toegankelijk te maken voor iedereen!

Wij zijn nu al trots op jullie, onwijze toppers dat jullie zijn!

WOD 19.4

For Time (12 minute time cap, this includes 3 min rest!)

3 rounds:

10 snatches 95/65 lbs
12 bar facing burpees

Rest 3 minutes then…

3 rounds :

10 bar muscle ups
12 bar facing burpees

Share this post