Arie Boomsma meets Dutch Adaptives

Afgelopen weekend werd het obstacle run parcours van Flevonice getrotseerd door speciale gasten, namelijk door Team No Limits & televisiepresentator Arie Boomsma. Wat bracht deze mensen bij elkaar bij Flevonice? Wij delen graag het verhaal achter Team No Limits en het bijzondere contact met Arie Boomsma.

HANDICAP IS GEEN BEPERKING

Team No Limits is het ambassadeursteam van het Revalidatiefonds. Kruipend door modder en water en klimmend over muren en netten bewijzen Johan, Jacco, John, Tamara, Rick, Michaelrobbert, Nynke, Pim, Floor en Sebastiaan dat een handicap absoluut geen beperking hoeft te zijn. Zij sporten grensverlegend, niet zo zeer om te winnen, maar om hun grenzen op te zoeken en onze beperking te overwinnen. Het levende bewijs dat elke sport voor een ieder beschikbaar is, welke handicap je ook hebt. Een prachtig bewijs is Michaelrobbert’s beklimming van de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland.

OVERWINNAARS

Een aantal maanden geleden werd Nynke, uit Team No-limits, tijdens trainingen en wedstrijden gevolgd door Arie Boomsma voor het programma Overwinnaars. Hij was zichtbaar onder de indruk en stemde gelijk toe bij het voorstel om samen met Team No Limits te gaan trainen in de Vondel Gym van Arie in Amsterdam. Vervolgens is heel Team No Limits, op een woensdagmiddag in augustus, compleet afgemat door Arie en zijn trainers van de Vondel Gym. Een geweldige ervaring waar een vervolg aan gegevens moest worden…

ROLLEN OMGEDRAAID

Dat vervolg kwam afgelopen zaterdag máár dit keer waren de rollen omgedraaid. Nu ging Arie mee om zich letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de wereld van Team No Limits en obstacle running. Het resulteerde in een fantastische maar bovenal een hele bijzondere middag bij Flevonice:

“Het gebeurt niet vaak dat we zo veel teamleden bij elkaar krijgen voor een obstacle run en zéker niet dat er zo veel buddies waren om ons te helpen. Arie en de mannen en vrouwen van de Vondel Gym hebben het hele parcours afgelegd met een grote smile op hun gezicht. Van zo’n dag krijg je ontzettend veel energie en kracht.” – Rick Geurtsen van Team No- Limits

Voor meer informatie over Team No Limits en het meelopen als buddy, check: www.teamnolimitsnl.com

There will be obstacles but with hard work, there are No Limits!

www.flevonice.nl 14-10-2016

Share this post

1.150 replies on “Arie Boomsma meets Dutch Adaptives