Ren jij mee met Dutch Adaptives op 20 februari?


Een hardloopevenement rollen of lopen. Sport wordt steeds populairder. Maar hoe doe je dat als je een beperking hebt? Dat is een uitdaging die Team Dutch Adaptives graag met je aangaat!
Wij zijn een sportteam bestaande uit mensen met een beperking en/of chronische ziekte en hebben voor het nieuwe jaar een leuke uitdaging voor je!

In een gezellig, leuk traject werken we samen toe naar de zegersplasloop. Een prachtige wedstrijd op 20 februari in het altijd zonnige Alphen aan den Rijn. Je kan kiezen tussen de afstanden: 5, 10, 15 of 20 kilometer. Je neemt deel in je eigen tempo, op je eigen kunnen en eigen verantwoordelijkheid. Wij zouden het leuk vinden om dit samen met je te doen!

Wat kan je van ons verwachten
Eigenlijk vragen we dus of je zin hebt om lid te worden van ons team. Als teamlid kan je gratis deelnemen aan dit hardloopclubje, onze trainingen én de wedstrijd. Een teamlidmaatschap kost €35,- per jaar. In dit traject ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen training en niveau. Heb je nog geen hardloopervaring? Dan is het misschien een idee om dit traject te gebruiken als training voor een wedstrijd later in het jaar.

Trainingsdata
We zullen samenkomen op de volgende data, tijdstippen en locaties. Als je je inschrijft voor dit traject volgt de volledige briefing op de mail.
11 december (wk 49) Rotterdam (Zuiderpark Ahoy) 12:00 – 14:00
22 januari (wk 3) Gorinchem (Lingebos) – 12:00 – 14:00
5 februari (wk 5) Alphen a/d Rijn (parcoursverkenning) – 12:00 – 14:00
20 februari – Wedstrijddag.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden dit samen met je te doen!

Inschrijven of meer informatie? Klik hier!

X