Ga jij met ons door de modder tijdens Ultimate warrior?

Yes! Wij gaan ‘back to our roots’! Op 11 april 2020 zijn wij door Ultimate Warrior uitgedaagd de challenge aan en met ons team weer ouderwets door de modder te gaan. Jij kan daar bij zijn!

Droom jij al een tijdje van een obstacle race, maar weet je door je beperking en/of chronische ziekte niet hoe je dat alleen voor elkaar moet spelen? Of wil je graag samen met ons als één team door de modder? Nu is je kans! Wij bieden je een training en een obstacle race!

Samen staan we sterk!
In de aanloop naar Ultimate Warrior zullen we bij Buddy2Sur5 al onze skills trainen om op 11 april 2020 als sterk team op de startlijn te verschijnen.

Je staat dus niet alleen! Hoewel jouw prestatie hoogst persoonlijk is, wordt je op deze dag onderdeel van team Dutch Adaptives.  Dit team bestaat uit allemaal mensen die door hun beperking en/of chronische ziekte een extra uitdaging in sport vinden.  Het team ontstond ooit als vriendenteam en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze stichting die reguliere sport op een positieve manier toegankelijk wil maken voor iedereen.

“Door te laten zien dat het wél kan, willen we laten zien dat de obstakels die we onderweg tegenkomen te overwinnen zijn! ” Aldus Floor Latijnhouwer, ervaren Obstacle racer en lid van Team Dutch Adaptives.

Geef je nu op!
Wil jij deze kans met beiden handen aangrijpen? Geef je nu op voor deze uitdaging en ga samen met ons door de modder! De kosten voor de clinic, de run zijn €35,-.  En dat is hele dikke bonus, want daarmee krijg je gratis ook een jaar lang lidmaatschap van ons team!

Totaal: € -

Jouw persoonsgegevens worden gebruikt om jouw bestelling te kunnen verwerken, voor het optimaliseren van jouw gebruikservaring op de website en voor de doeleinden die wij in de algemene voorwaarden op deze website stellen.

X