2017 brengt ons rammend veel ambitie

Yes! de eerste twee Adaptive Labs zijn een feit. Ons team kent een mooie schare aan gruwelijk ambitieuze sporters en dat maakt onze agenda voor 2017 niet leger. Onze ambitie? CrossFit toegankelijk maken voor iedereen met beperking, chronische ziekte, of blessure. Waarom? Wij geloven dat dat kan! Wat gaan we doen? Goede vraag. In 2017 hebben we dit op de agenda:

Jullie informeren
CrossFit toegankelijk maken kunnen we niet alleen, daar hebben we iedereen binnen CrossFit voor nodig. Wij willen jullie dan super graag informeren over onze updates. Dit doen we via deze nieuwsbrief. Wil je deze standaard ontvangen of ken je mensen die deze willen ontvangen of helemaal niet mogen missen? Logisch! Hoppa, hier inschrijven.

Lezing & demo geven
Informeren is natuurlijk de eerste stap van wijzer worden. En wij hebben gruwelijk veel te vertellen. Daarom gaan wij dit jaar starten met het ontwikkelen van een lezing en demo’s, zodat wij bij boxen kunnen laten zien wat het inhoudt om te sporten met beperking. Er is al interesse vanuit een aantal wedstrijden, boxen en organisaties. Waarom doen we dit? Omdat wij alle trainers en coaches, maar ook medesporters tools willen geven om te schalen voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Interesse in een lezing? Dat kan! Mail ons en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

 Schalen voor de breedtesport
Het belangrijkste onderdeel is gepaste schalen voor verschillende beperkingen, die vanuit trainersoogpunt ook verantwoord zijn. Dit jaar starten we met filmpjes met schaalmogelijkheden voor zoveel mogelijk verschillende beperkingen. Deze filmpjes zullen we met de CrossFit boxen in Nederland via deze nieuwsbrief delen en in de openbare CrossFit Facebook groepen. We weten inmiddels dat er ook buitenlandse initiatieven zijn en we zoeken samenwerking met hen! To be continued!

button_schrijf-je-in-voor-de-nieuwsbrief

Share this post

4.418 replies on “2017 brengt ons rammend veel ambitie